Getuigenissen

"Ik moet jou proficiat wensen Erik, met je prestaties. Wat jij doet is ongelooflijk... Ik heb een zeer vruchtbare avond gehad vrijdag, én... het werkt nog na. En weet je, ik heb zo het gevoel, dat ook ik bestemd ben om mensen te helpen... en ik ben dan ook van plan (ik wil het dus ik kan het!!) om in de toekomst ook mensen te helpen hun juiste weg te vinden en te leven zoals ze het écht willen. ... Een prettige dag nog, ik gebruik de rest van mijn middagpauze om in het boek te lezen.."

"Erik, ik ben immens blij dat ik deze weg insla, en dat ik jou heb gevonden om me daarbij te helpen. Het is ongelooflijk wat jij al voor me betekend na twee korte en één iets langer gesprek. Ik ben je daar heeeeeel dankbaar voor.

Ik geef je eerstdaags mijn drie doelen op en bel je dan voor een volgende afspraak.
groetjes ..."

"Hey dikke vriend,

Hier een briefje van mij aan jou en de ganse wereld.
Veel leesgenot.

Op jonge leeftijd kreeg ik verschillende kansen om mijn sportieve “talenten” te kunnen ontplooien, maar helaas… Ook mijn droom om op sportkot te gaan ( lic. L.O. ) werd mij niet gegund. Zelfs in het professionele leven heb ik zwarte sneeuw moeten zien. Waarom moet ik alle tegenslagen van de ganse wereld op mij krijgen, dacht ik steeds ???

Totdat mijn goede vriend Erik mij erop wees dat juist dit verleden mij ertoe heeft gebracht van WIE en WAT ik NU ben !!!! Wat er in de toekomst zal gebeuren dat bepaal IK ZELF en dat bepaal IK NU !!!

Schitterend, ik werd plots tenniscoach. Een droom die uitkwam. Maar na enkele maanden werd ik terug wakker. Mijn pupil besliste zomaar ineens om volledig te stoppen met tennissen. WAAROM IK, WAAROM NU, dacht ik opnieuw. Wat doe ik dan fout ?

Niets, zo vertelde Erik me, dit is een stuk van jouw levensverhaal. Dit heb jij en niemand anders naar je toe getrokken. Bedank jouw pupil voor waar ze jou naar toe heeft gebracht.

Eerst begreep ik het niet allemaal zo goed totdat hij mij een boek kado heeft gedaan. Achteraf gezien het mooiste geschenk dat ik me kon inbeelden.

Erik heeft me doen inzien dat IK bepaal wat IK wil in MIJN leven. Alleen Ik moet erin geloven en er voor open staan.

Wat er toen binnen enkele dagen gebeurden was zeer opmerkelijk. Door mijn sterke overtuiging en de boodschappen die ik door mijn positief denken de wereld instuurde, zijn er plots vele deuren voor mij open gegaan. Ik kan kiezen welke uitdaging Ik WIL aangaan. Dit in grote tegenstelling met vroeger. Toen dacht ik steeds dat anderen mijn dromen ontnamen.

Mijn ervaring en boodschap luidt :
wees blij en dankbaar voor alles wat je nu al hebt
denk altijd positief
leef met een lach
de onuitputtelijke energie die je dan ontvangt is zo intens, maak hier gebruik van
Thank you coach Erik

Je dikke vriend Coach ..."

"Hey maateke,

Nog eens bedankt voor de gezellige, boeiende en leerrijke middag met eikes en patatjes. Heeft me enorm deugd gedaan. Diep in jezelf kijken kan zo bevrijdend zijn. Dat we zo samen nog vele momenten mogen meemaken in 2010 en ons verdere leven.

Thanks 4 being you.
Veel plezier vanavond en dikke knuffel aan de familie

... den dikke vriend "